3.6.07

ENTENENT A LA COMUNITAT MUSULMANA A LA NOSTRA CIUTAT

Aquest passat dissabte la comunitat musulmana de la ciutat de Mataró va organtizar una jornada de portes obertes a les tres mesquites que hi ha a la ciutat.
D'aquesta jornada, en voldria destacar un valor que hom trova a diferents comunitats musulmanes allà on vagi d'arreu del món, la seva gran hospitalitat amb els convidats i convidades.
M'agradaria també descatar una frase del Coràn, i que tranquil·lament podria estar també recollida a la Torah o a la Bíblia, i que tanca el llibret que es va donar als assistents, i que diu:
Oh, humanitat! Us hem fet d'ànima única, home i dona, i us hem fet en nacions i tribus, per a que així us coneixeu uns a altres. (Coran, 49:13)
Frase que crec resumeix l'objectiu d'aquesta jornada, i l'objecte de la comunitat musulmana de la ciutat que es concentra en les mesquites, conèixer, donar conèixer, viure i conviure.

1 comentari:

gallo rojo ha dit...

Me dirijo a los compañeros que impulsan este blog, para presentar un nuevo proyecto, que utilizando el nombre de Gallo Rojo, va dirigido a todas las personas de la izquierda alternativa en general, y a los de la coalición ICV-EUA en particular. Esperamos que sirva para abordar temas, que con frecuencia se suelen dejar de lado, pero que son necesarios para situarnos acertadamente en la actual coyuntura. Agradeceremos vuestras aportaciones, vuestras críticas y vuestras y sugerencias.
La dirección es:

grojo.blogspot.com