15.6.07

MANS A L'OBRA



Avui s'ha signat l'acord progressita, d'esquerres i catalanista de la ciutat de Mataró. Un acord que neix de la voluntat d'avançar en termes de cohesió i benestar social, responsabilitat mediambiental, amb solidaritat, plantejar el servei a les persones, amb vocació de servei, i de fer un salt qualitatiu en alguns aspectes temàtics a la ciutat.


Molts reptes es plantegen en aquest mandat: el mateix acord i el que se'n desplega en sí ja en dibuixa molts. (tot i que resta algun no tractat i molts altres que esdevindran)

El que si és important és que des d'aquest mateix dilluns els regidors i regidores ocupin els seus llocs de treball, despleguin les polítiques públiques a la nostra ciutat i ho facin amb la col·laboració i professional dels treballadors i treballadores de la funció pública de l'Ajuntament, amb la participació de la ciutadania i de les altres forces polítiques de la ciutat.


Entre tots i totes tenim una missió: Treballar per la nostra ciutat i amb la ciutadania.


Demà es realitzarà el Ple de Constitució, però després d'aquest temps de reflexions, debats, campanyes toca posar-se mans a l'obra.



Ara toca Mans a l'Obra.