19.3.06

A FRANCIA ELS JOVES ES REVOLTEN, A ESPANYA BEUEN.-




El passat cap de setmana ens llevàvem llegint al diari la Reforma que avançava l'executiu francès que PENALITZAVA durament la gran temporalitat laboral dels joves francesos.França, un país que sempre ha sigut un referent en l'avenç de determinats drets laborals i de ciutadania, com els de les 35 hores, de lluitar contra l'exclusió laboral... ara avança un gran retrocés amb aquesta reforma del dret laboral, el qual s'ha viscut com una gran penalització cap als sectors de població més joves.Com era d'esperar, els joves s'han organitzat i han provocat una sèrie de concentracions, manifestacions, i revoltes per expressar el seu gran desacord contra aquesta mesura, i sobretot contra l'actual executiu.
Mentre a Espanya el que s'ha organitzat en el mateix tempus és una gran concentració de quina ciutat realitza l'AMPOLLOT(dígase botellón, botellona...)més gran.Com era d'esperar d'un país que realitza boicots contra caves, i vins al voltant d'un tema central com és el futur Estatut de Catalunya, deixa present la gran devoció a Baco que hi ha en aquest país. Mentre a França es cremaven cotxes...

1 comentari:

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

el millor BOTELLÓN en farem el dia que després d'una gran mobilització social, omplim els carrers de les ciutats i brindem amb tota mena d'alcohols per la lluita politica i social contra el sistema capitalista i les seves agresions. Aquell dia, podrem fer un botellón social i transgresor carregat de raons i lluites, això d'ara ÉS UN PATÈTIC GRAN HERMANO POSTMODERN I INOFENSIU (INOFENSIU, MENYS PER EL VEÏNAT QUE HA HAGUT D'AGUANTAR LA BRONCA)