21.12.05

PESSEBRES I MÉS PESSEBRES






Molts són els que han posat el seu pessebre al seu blog. Jo també m'animo i aquí us penjo el meu pessebre d'aquest any a l'Associació de Pessebriste Sant Francesc d'Assís de Mataró. El que si que no faré es dedicar el blog a un debat que s'ha originat diversos blocs, com en el d'en Ramón, en Joan o en Joan Lleonart sobre si es correcte posar un pessebre o no a l'Ajuntament.


Jo intentaré ser més pedagògic i us enganxo algunes de les imatges de com evoluciona un diorama.


Tanmateix animo als que volgeu que aneu a veure l'exposició al carrer St. Francesc d'Assís de Mataró que organitza l'Associació de

Pessebristes de Mataró.


Per continuar amb el tema d'Orient Pròxim, una imatge actual que vaig poder fer a Betlehem (Betlem). Quan pugui dedicaré un post sobre aquesta ciutat i la seva situació actual. (a la nit l'enganxo, de moment una foto a les 18:00 de la tarda d'un dia de maig)


4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Jordi, vaig llegint amb freqüència el teu blog. No coneixia la teva faceta pessebrista, quan vagi a l'exposició em fixaré a veure si identifico el teu. Fins aviat!

Izan ha dit...

LLuís, amb el teu permís t'afegeixo a la llista de compis blogger... com veus ho faig mooolt lentament.
Si, fa molts anys que fem pessebres. Aquesta ciutat té una tradició molt llarga.
Fins la propera.

Joan Safont ha dit...

Jordi! M'ha agradat molt el teu pessebre... No coneixia la teva faceta pessebrística. Et convido a visitar el pessebre, a casa meva i et prometo que m'hi fixaré quan vagi a veure els de l'Associació.
Fins aviat!!

Nadia ha dit...

Felices Fiestas Jordi!