6.9.05

LA MÀ DE L'HOME TAMBÉ JUGA AL KATRINA.

Segons la Vanguàrdia d'Avui http://www.lavanguardia.es/web/20050906/51192239550.html la negligència i la violència humana ha generat més desastre a la zona que els cops de vents. Si més no, una reflexió en la mateixa línia de l'articlet d'ahir.

La negligència va ser la de construir grans urbanitzacions en una zona que se sabia era inundable i que en alguns lloc estava per sota del nivell del mar i del mateix riu. A més alguns informes apunten que l'apuntalament i fortificació que protegien aquestes zones deixaven molt que desitjar.

Per altra banda la zona està plena de saquejadors perquè la gent està altament desesperada per poder menjar alguna cosa. Com hem vist en alguns mitjans, alguns ciutadans justifiquen aquesta forma de supervivència per a poder sortir de la catàstrofe. Fins i tot hi ha qui apunta que l'ajut arriba amb comptagotes i de manera selecta.

The number of dead is still unknown says de jpost. Estimates vary from several hundred to several thousand, but the final tally will take days. The search teams – made up of military, police and medical personnel – began searching homes Monday, and there are reports of dozens of bodies being pulled out.
Please help this people.
foto: elperiodico.es

1 comentari:

Pedro ha dit...

http://www.columbia.edu/~xs23/catala/articles/2005/New_Orleans/New_Orleans.htm

Em sembla un article interessant.