5.9.05

EL DESASTRE DEL KATRINA. BUSH DESPERTA¡¡¡¡



Una altre desastre ecològic ha atacat a la part més pobre d’un país. En aquest cas, a les zones més pobre del país més ric del món.

Aquesta terra d’esclaus en el seu dia, sempre ha estat una mica deixada de mà per part de l’administració Bush. Tant deixada ho tenia, que va haver de fer el pitjor discurs de la seva història per no haver de reconèixer que realment ell i la seva administració tenen un especial èmfasi en controlar l’Irag, l’Afganistan, Paraguay.....espiar Veneçuela, Cuba, La Xina.... i els interessos europeus; però pocs interessos en planificar desastres, emergències, o dotar del benestar mínim que hauria de gaudir prop del 23% de la població del seu país. Ja que també són american people, i no només els wasp (white anglosaxon protestant), els triomfadors en un món ultralliberal, o els xicans i negres que s’allisten a l’exèrcit per poder tenir una feina.

Des d’aquí, una BONA ESTIRADA D’ORELLES al senyor Bush, i que se n’adoni que l’escalfament de la terra, el canvi de corrents oceànics... i la contaminació també tenen a veure en aquest tipus de desastres. Algú li hauria de recordar qui és el que menys respecta KYOTO.

Solidaritat amb les víctimes i la ciutadania que han sigut víctimes del KATRINA.

1 comentari:

Bryce Eddings ha dit...

Hey, great blog! Hope you don't mind if I step in here. Here's my take on commodity futures trading