9.10.07

ARRIBA LA TARDOR.

Arriba la tardor i un bon exemple per poder-ne gaudir és anar a Sant Hilari de Sacalm. Aquest proppassat cap de setmana se celebrava la fira del bolet, el mercat municipal i la trobada de pessebristes de Catalunya, a més de les típiques concentracions de cada cap de setmana de moteros d'arreu per anar a esmorçar a aquest magnific poble de les fonts de muntanya.
Però la veritable màgia d'aquest entorn és poder estar prop de la natura, i en aquestes setmanes on la tardor comença a fer-hi presència. I com no, poder descansar, passejar, llegir si és el cas.
Aprofito per agraïr als amics i amigues (antics companys de feina) que m'ho van recomanar, i com no, fer-se càrrec de tot plegat. Gràcies.


Foto: imatge de les Guilleries, i el Turó de l'Home al fons, des de Vilars Rural.Foto: Imatge dels boscos de les guilleries.

Foto: La tardor comença a canviar el verd pel groc i el marró.


foto: Fruites del bosc, mores.




foto: Castanyes.




fotos: Sense cap dubte octubre el mes dels bolets.
fotos: jordimerino.blogspot.com

1 comentari:

Carlos ha dit...

Hola Jordi, com va?
T'envio aquest www.mataroparticipa.blogspot.com per si vols participar al bloc que l'Ajuntament de Mataró ha posat en marxa per recollir l'opinió i propostes de tothom respecte al seu Programa i Pressupost pel 2008. Ah, si vols, ens podem saludar el proper dimecres 17 a les 7 de la tarda a l’Audiència Pública al Centre Cívic de Pla d‘en Boet sobre això mateix, que és obert a tota la ciutadania.

Gràcies,

www.charlivistaalegre.blogspot.com
Carlos