25.2.07

CARNAVAL A CALELLA
















Fa ja molt de temps que des del municipi de Calella són diverses les veus que s'han aixecat reclamant la capitalitat d'aquesta ciutat marítima dintre de la centralitat de la cultura catalana. Fins i tot, hi ha qui ha aixecat la veu amb força i ha reclamant el títol de Capital de la Cultura Catalana per aquest any 2007.




























La qüestió és que més enllà del catàleg de festes, activitats i esdeveniments diversos organitzats des del municipi, aquest cap de setmana es va celebrar la Rua de Carnaval de l'Alt Maresme organitzada conjuntament amb el municipi veí de Pineda de Mar.






la Rua va estar molt ben estructura, cosa que es feia palès les hores de feina que hi havia al darrera de l'organització, i com no del munt d'hores de muntar material i combinar colors per part dels participants i les comparses.








Va ser una Rua bastant participativa ja que durant tot el recorregut la gent se sumava puntualment a la gresca, al ball i a la diversió.








Un cop acabada la Rua, la festa va continuar a l'espai de la vella Fàbrica LLovet i Guri, espai dinàmic, ampli i contingut per a realitzar la típica festa d'embalat on es pot xerrar, menjar i beure, i com no, ballar en companyia d'amics i coneguts. A Mataró li vindria molt bé un espai com la Fàbrica LLovet i Guri de Calella.