21.1.07

SLOGAN SOY LO QUE COMO



El Canal CUATRO ha iniciat un nou programa que es diu SOY LO QUE COMO , un programa televisiu que té la intenció de donar consells de millores d'hàbits alimentaris per tal que es pugui mantenir una dieta sana. Té un peu entre el reality show i un programa de consells i hàbits mèdics, però encara és prou verge per a començar a dir el què sobre aquest.


Doncs bé, no té molt a veure, però si que seguint els consells d'una bona dieta, sempre que el ritme de feina i els horaris ho permeten, vaig anar a comprar a un supermercat d'aliments d'una cadena alimentària molt coneguda a la nostra ciutat. Reconegut, que sóc dels que prefereix anar al mercat a una fruiteria de barri, però de vegades pels temes dels horaris s'ha de recòrrer a aquest establiments, que també venen fruita, llegums, vegetals...

DE LA HUERTA A SU MESA, LO MÁS NATURAL, deia el lema de l'enciam que vaig comprar. Al arribar a casa i obrir la bosseta... ostres! oi tant que ve directament de l'hort, venia amb unes horugues que ataquen aquesta planta.

Veieu les imatges, no estan ni manipulades, ni sobreposades, només una fletxeta en vermell per a que s'apreciï.