9.1.07

JO RECICLO..TU RECICLES, ELL PASSA DE TOT II

Ja fa un any que en aquest mateix blog, es publicava un post sobre com algunes persones eren un pèl desateses a l'hora de tenir cura de la seva brossa. Posàvem alguns exemples de com a pocs metres del contenidor, algunes persones els llençaven a distància, fins i tot casos que si en el carrer no hi havia contenidors, doncs a la cantonada total!. La conclusió era que sí, en general en aquest tema, malgrat els avenços en sensibilització, que en general es passava de tot.
Enguany, passat ja un any, ací us adjunto algunes fotos de l'endemà de dia de reis. (dia especial per cert de cartrons, capses....)Només són un parell, però les fotos diuen tot i molt.
Podria adjuntar algunes fotos on sí que hi ha diferències clares entre el tipus de de residus que es tiren, i sobretot de la marca de les boses segons diferents zones de la ciutat. (fins i tot ja hi ha gent (USA) que analitza el consum, les tendències i hàbits a partir de les escombraries... ) Però no serà el cas, tot i que es pot afirmar certes diferències

Mireu el video, de com un contenidor de reciclatge ESTÀ TOTALMENT SENSE CONTINGUT, i l'exterior tot ple de cartró.