12.12.06

L'AJUNTAMENT DE MATARÓ FA CALLAR LES VEUS CRÍTIQUES?

Adjunto en aquest post la nota de premsa de l'Associació de veïns de Mataró, en relació a uns fets sobre la campanya Mataró Millora, Millora Cirera?.

L’Associació de Veïns de Cirera considera intolerable la postura del govern municipal, que no ha autoritzat la distribució del díptic que l’entitat ha realitzat i que, sota el títol de “Mataró Millora, millora Cirera?”, denuncia problemes del barri que s’arrosseguen des de fa anys sense solució i ha donat ordres d’enretirar-lo de tots els centres cívics de la ciutat.

L’Associació de Veïns de Cirera considera que aquesta postura municipal coarta clarament la llibertat d’expressió de les entitats, dificulta clarament el seu treball i atenta contra un dels seus drets elementals: la llibre difusió de les idees. A més, vulnera clarament tot el programari del govern municipal, que s’omple la boca de participació ciutadana, de promoció de les entitats i de treball de comunicació i cohesió social.
L’Associació de Veïns s’ha adreçat per escrit a l’alcalde de la ciutat, fent-li arribar la seva més enèrgica protesta per aquest fet i demanant-li un aclariment i una rectificació clara de la postura municipal.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

jordi no has penjat l'article

Anònim ha dit...

realment lamentable.
altre cop l'ajuntament es preocupa per que cap discrepància surti a la llum. Això si que és higiene democràtica.

Anònim ha dit...

Ay que al final algu et tocarà el crosto com ho han fet amb els de l'AAVV!!!!

Anònim ha dit...

A veure qui té el que ha de tenir per tocar el crostó a l'amic Merino. Que ja sabem que des de can PSC algú ha trucat a algú per queixar-se.
Ànim jordi, fins i tot des d'ICV pensen com tu, però la seva fals lleialtat al PSC els fa fet el joc.

Anònim ha dit...

i aquest algu de can PSC és el mateix que ha fet retirat el diptic?????