20.11.06

WWW.BUSCADORJOVE.INFO






El buscador jove acaba d'estrenar web. L'Oficina de Serveis a la Joventut del Consell Comarcal del Maresme acaba d'estrenar nou web. El buscador jove que va començar a funcionar el 2002 comença una nova etapa amb imatge renovada i un sistema que permet navegar d'una manera més àgil per les diferents seccions.

El buscador jove, tal i com el seu nom indica és una eina virtual de referència tant per als joves de la comarca com per als i les professionals dels serveis de joventut dels diferents municipis que els permet accedir a informacions i recursos de diferents àmbits d'interès com formació, habitatge, treball, salut, cultura i lleure, entre d'altres.
A banda d'això, el nou web vol potenciar la implicació dels joves als quals fa una crida perquè hi participin activament enviant propostes i suggeriments.

A banda de les seccions habituals d'agenda, tauler anuncis i articles, el nou buscadorjove incorpora en aquesta nova etapa una secció sobre la blocosfera jove del Maresme amb directoris de referència i un llistat de blocs recomanats.