30.10.06

QUE VOTEM EL DIA 1?

El dia 1 de novembre no triarem si un candidat que cau bé, o si el candidat és més agressiu en les formes, o si porta la clenxa més ben feta i un altre no en té, o si un té més cintura o l’altre domina més la jerga... El dia 1 de novembre triarem quines polítiques manaran a Catalunya. Es podra escollir tirar pel camí de la dreta, pel camí de l’esquerra o per un camí que no se sap on porta. Es podrà elegir si volem que Catalunya continuï el canvi en la política social endegat a partir del 2003, o tornar a les polítiques del passat que de política social ben poca cosa.

Es podrà decidir si es vol un avenç en la justifica social o en un increment de les desigualtats socials. Si es vol un Govern de la Generalitat que aposti per la defensará els interessos de sectors econòmics poderosos, de corporacions... o per un Govern que es cregui la defensa dels drets dels treballadors i treballadores, i de les classes populars.

Si volem una Catalunya sostenible ecològicament o una Catalunya o un país que es ven tot el territori a inversionistes, rentistes i constructors sense pietat amb el medi.

Si volem un Govern que aposti pels drets dels joves, pel dret a poder accedir a un habitatge digne, a poder formar-se en una escola pública, laica i de qualitat, o per un govern que aposti per a l’especulació, per una escola d’èlit per a uns pocs...Jo ho tinc clar, no vull tornar enrera en les polítiques socials adreçades a les persones, en les polítiques ecológiques, en les polítiques del dret a l’habitatge, en les polítiques de benestar, no vull un altre Govern que patrimonialitzi les institucions catalanes...