5.6.06

ESTO NO ES SERIO.

Esto no es serio Band, una formació del Maresme que practica un pop rock de tall clàssic, va actuar la nit del passat dissabte a la sala gran del Clap. El grup va presentar els 10 temes que integren el seu àlbum de debut, La apuesta davant més d'un centenar de persones.
Els mataronins David Suárez –bateria-, Manuel Cantín –guitarra rítmica- i Ivan Gracia –baixista-(Fafa, o Iván seisdedos, o el anestesista), l’alellenc Josep Maria Rams –guitarra solista- i el cabrilenc Jordi Pallés –cantant-, integrants d'Esto no es serio Band, per fi han pogut publicar el seu primer àlbum, que porta un mes a la venta, després d’acumular cinc anys de trajectòria amb aquest projecte musical. També es van poder sentir al concert algunes versions fantàstiques de Fito i los Fitipaldis.
Amics i coneguts del grup vàrem quedar encantats.


3 comentaris:

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

dijous tots a premia

Anònim ha dit...

Els esto no es serio band han publicat un disc exepcional i molt ben grabat. Esperem que arribin a ser destacats en l'escena musical i k puguin presentar el seu disc mes ampliament pr tot catalunya. Arribaran lluny ja que tenen calitat com per akunseguir-ho.

P.D: Cantíin!!! Cantíin!!! maestrooooo XD

Anònim ha dit...

Hace poco oí un disco de este grupo y son muy buenos, espero ke lleguen lejos y ke destaken ke ellos pueden.

SUERTE!!!!