2.6.06

COMENÇA LA CAMPANYA PER L'ESTATUT. ARA OFICIALMENT


“SI ET SENTS D’ESQUERRES, CATALANISTA I ECOLOGISTA, T'ANIMO A VOTAR PEL SÍ EL PROPER 18 DE JUNY.

Si ets d’esquerres i reivindiques més drets socials i més i millors serveis públics, o una renda garantida de ciutadania, o que la Generalitat tingui competències per a lluitar contra la sinistralitat laboral.
Si ets ecologista i vols viure en un medi sostenible i vols que el govern preservi la natura, si vols que la Generalitat s’ocupi de la protecció del litoral, o que pugui incentivar la mobilitat sostenible.
Si ets jove i vols que els poders públics s’impliquin en garantir la vostra plena ciutadania i la plena emancipació.
Si ets dona i vols que la Generalitat tingui competències per fomentar la igualtat entre gèneres, o que compti amb tots els recursos per fer front a la violència vers les dones, o que la lliure decisió de la dona sigui determinant pel que fa al propi cos i a la seva salut reproductiva i sexual.
Si ets immigrant i vols gaudir dels mateixos drets civils i socials que la resta de ciutadans, i vols que la Generalitat pugui intervenir per millorar l’acolliment i la integració.
Si ets pacifista i vols que les institucions catalanes promoguin la cultura de la pau i accions de foment de la pau al mónSi ets solidari i vols que el nostre sistema de finançament serveixi per a millorar els nostres serveis públics, que mantinguem la nostra ajuda amb la resta de comunitats autònomes de l’Estat, i que a més la Generalitat promogui accions i polítiques de cooperació al desenvolupament dels pobles empobrits.
Si ets catalanista i creus que som una nació, i vols que el català s’iguali al castellà, i que Catalunya tingui una relació de tu a tu amb l’Estat, i veu pròpia a la UE.

3 comentaris:

Andrés Querol Muñoz ha dit...

Si ets d'esquerres hauries d'estar en contra de la sinistralitat laboral, i aquesta escala de la foto em sembla una mica precària.

Si ets ecologista no tinc massa clar això d'enganxar plafons als arbres.

En fi, les contradiccions de la militància que mai tindran aquells que es limiten a desproticar de tot des de casa seva o el despatx de la facultat.

Ànims. A mi em toca sortir tonight...

Izan ha dit...

compi,

Això és el com el tema de la conciliació, tothom lluitem per a poder garantir-la i resulta que els que fotem 12 i 14 hores al dia som els que pregonem aquest discurs.... ai,

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

home jefe! ens veiem a premià el dijous, avisa penya roja i verda , veureu el nou local i tot