16.5.06

UNA IMATGE VAL MÉS QUE MIL PARAULES.

7 comentaris:

andres querol ha dit...

Hola Jordi,

Et torno la visita. Una de les coses que més m'ha cridat l'atenció un cop fet el meu bloc, és comprovar tota la gent que conec que també té el seu. Ànims a l'hora d'omplir la xarxa de debat i discurs d'esquerres (d'esquerres de debó, és clar)

"tati-no logo" Soulbizarre ha dit...

molt bé, em considero simpatitzant de rifundazione (per primera vegada els trotslistes i els comunistes expci fan una cosa en comú) i firmaria ara mateix per refundar un comunisme, roig i verd, tradicional i innovador, de carrer i de govern, no només verd, verd i roig, els nostres referents són més amplis que un sol color. I de passada diria que si fos italià no votaria els verds, em sap greu, sinó al Bertinotti, coses que passen...i a casa nostra ICV amb coalició profunda i generosa amb EUIA i a totes!!!! salut i unitat!!! (i, avui....visca le Barça)

JORDI MERINO NOÉ ha dit...

completament d'acord amb vosaltres. Per cert, no ho he dit, però vaig compartir restaurant fent cafè amb en Prodi. Li podia haver dit això que apuntem, però entre nosaltres.... el meu italià és molt pobre.
Salut i endavant.

Qualcosa di Sinistra ha dit...

un blog nou i bonic:

qualcosadisinistra.blogspot.com

Miguel ha dit...

Joder Jordi, lo que te digo siempre: eres un friki... Veo que te lo has pasao de puta madre en Italia. Ya te contaré cómo me ha ido a mí por París...

Eva ha dit...

merci per visitar el meu blog! per cert... d'on és la fotograia que has fet..italia?

JORDI MERINO NOÉ ha dit...

Amiga Eva, si està fet a ItÀlia, al Tratevere.