13.2.09

INCIVISME, INSOLIDARITAT, MALEDUCAT/DA


Podria ser qualsevol aparcament públic de qualsevol ciutat; i no passa res.
Aquí teniu la imatge d'un cotxe d'un espai reservat exclussivament per a cotxes que transporten alguna persona amb mobilitat reduïda, i a la banda esquerra un pas peatonal pintat al terra per a que les persones pugin caminar, així com la persona de l'aparcament reduït al tenir més espai per la part del darrera.
Però ver esser utiltizada amb aquesta finalitat un vehicle tot terreny, sense cap símbol de transportar una persona amb mobilitat reduïda, aparca en aquesta plaça i no passa res. És més, una motocicleta aparca en el vell mig del pas indicat per a peatons, i tampoc passa res.
Algú dirà, si no està ocupat tal com està el tema de l'aparcament... doncs no, en aquest cas era un aparcament públic soterrat d'un equipament, i si, també vigilat i amb un gran nombre de places no ocupades.
Resta molt maca la pintura del terra i la senyalítica que indica que és una placa d'aparcament reservat( que no es veu a la imatge). Igual és que prevaleixen els cotxes de gama alta sobre el vehicles per a disminuïts... m'hauré de tornar a repassar el codi vial, igual aquesta pregunta test no la deuria encertar perquè només em van dir aprovat, però no què havia errat.