1.8.07

MEME DE SANTES.-

Bé, no sóc un gran enviador de memes. De fet, aquest és el primer que faig i crec que el tema s'ho val.
Després d'una gran setmana de Santes, preguntem als bloggers ( i bloggeres si existeix la paraula) sobre les seves Santes:


  • El MILLOR D'AQUESTES SANTES:

Sense cap dubte el retrobament amb amics i amigues de tota la vida, conèixer gent i poder compartir bons espais.

  • UNA ANÈCDOTA QUE ES PUGUI EXPLICAR DE SANTES:

Com es pot explicar la direm. Durant l'Escapada a Negre Nit, jo i un company vàrem estar protegits del foc i les guspires amb un "mono" de treball d'una coneguda empresa privada de la comarca del Maresme. Per descomptat eren vells i reciclats, però no es podia evitar "donar un cantazo" monumental. P.D. molta calor, però bona protecció i com no, bona localització física.

  • EL PITJOR DE LES SANTES:

Haver de fer Santes de dia (amb la família i els infants), Santes de Nit (amb els amics i amigues), i treballar... el no n'hi ha prou, enguany l'he dit amb la boca petita. Necessitàvem un petit respir. Però tot bé,

  • QUINS ACTES RECOMANARARIES:

Tot és recomable, però cal remarcar des de la Crida fins a l'esmorçar després de la ruixada... Quina nit!!!

  • QUE CANVIARIES O AFEGIRIES PER A L'ANY QUE VE:

Afegir, el meló com a cada any, je je. Suposo que estaria bé poder fer algunes activitats de dia per a joves més enllà de les Santes esportives, un tipus les Santes de dia per als joves... (díficil ho sé)

Meme enviat a: Joan LLeonart, Miguel Guillén, Nadia Quevedo, Ramón Bassas, Oriol ...(ara els hi retorno el meme, tot i que li podria enviar a una llista llarguíssima de gent....)
eL

1 comentari:

Nadia ha dit...

Uf! Hasta ahora que he vuelto de vacaciones no me he conectado a internet, creo que es un poco tarde pero intentaré hacerlo :).