7.4.06

POLÍTIQUES D'ESQUERRES, POLÍTIQUES QUE AVANCEN.

El passat mes de desembre, posàvem en marxa al Consell Comarcal del Maresme, des de l'Àrea de Serveis Personals l'Oficina d'Habitatge per tal de poder avançar en matèria de polítiques d'habitatge a la nostra comarca.
Dintre d'aquesta Oficina, un dels serveis és el de la Borsa de LLoguer (jove i Social), i avui hem signat ja el primer contracte a Arenys de Mar.
L'Oficina d'Habitatge del Consell Comarcal del Maresme ja ha signat el primer contracte de lloguer d'un habitatge desocupat. Es tracta d'un pis nou d'Arenys de Mar que va entrar a la borsa de lloguer de l'Oficina comarcal a la recerca d'inquilins.
Des d'avui aquest pis té com a llogaters una família de la mateixa població que es va posar en contacte amb el Consell Comarcal del Maresme per intentar trobar un pis de lloguer a un preu que s'ajustés a les seves possibilitats.

Gràcies a la tasca de mediació que ofereix l'Oficina del CCM, aquest pis estarà llogat durant 5 anys amb la garantia que l'administració pública supervisa i controla que es compleixi el contracte. L'Oficina d'Habitatge del Consell Comarcal del Maresme, de recent creació, dóna servei a aquells municipis de la comarca que no disposen d'oficina pròpia.
En aquests moments, tots menys Mataró i El Masnou. L'objectiu de l'Oficina d'Habitatge és triple. D'una banda, fomentar que els propietaris que disposen d'habitatges desocupats els ofereixin en règim de lloguer; de l'altra, facilitar l'accés a un habitatge a aquells col·lectius que tenen més dificultats i finalment, ajudar els propietaris en la tramitació de subvebcions i ajuts per a la rehabilitació del seu habitatge o edifici. Tots aquests serveis són gratuïts.
Per consultar més informació sobre l'Oficina d'Habitatge, Cliqueu aquí