17.5.08

ES PRESENTA ICV DE SANT POL DE MAR


Avui gent de l'esquerra plural de Sant Pol de Mar, i que es van presentar a les eleccions municipals sota les sigles de la coalició d'esquerres d'ICV-EUiA-EPM, han decidit donar un salt organitzatiu i constituir-se com agrupació local d'ICV.
I s'han donat a conèixer en un petit acte a l'antiga escola bressol de la població, Santa Clara.


Joventut, ganes de treballar, pluralitat, il·lusió, ecologisme, responsabilitat social, equip, participació i debat són alguns dels valors que representen aquest grup. Des d'aquest blog moltes felicitats i toca desitjar-vos un molt bon camí per a transformar aquest món en alguna cosa més justa, solidària, social i respectuosa amb l'entorn des de la quotidianietat i des del municipi de Sant Pol.

2 comentaris:

ÀNGEL PAGÈS / ICV PREMIÀ DE MAR(X) ha dit...

SORPRESA EN TEMPS DE RECULADA A ICV...EL MATEIX DIA QUE LLEGEIXO LA NOTICIA DE SANT POL...MIRO LA TELE I:
L'impacte del noticiari de TV3 amb imatges dels carrers plens de manifestants demanant la dimissió de Baltasar fan molta patxoca i el més lògic seria procedir des del carrer Ciutat a substituïr el conseller del ram de l'aigua.

M'ha frapat que entre els
manifestants hi hagués gent significativa de la Fundació per la nova cultura de l'aigua, gent que fins ahir donaven suport a les mesures excepcionals del govern. Em sembla que ja no queden més excuses. El problema s'està multiplicant.

Anònim ha dit...

[url=http://www.ganar-dinero-ya.com][img]http://www.ganar-dinero-ya.com/ganardinero.jpg[/img][/url]
[b]Necesitas ganar dinero y no sabes que hacer[/b]
Nosotros hemos hallado la mejor pagina web en internet de como trabajo casa. Como fue de interes para nosotros, tambien les puede ser de utilidad a ustedes. No son solo formas de ganar dinero con su pagina web, hay todo tipo de formas de ganar dinero en internet...
[b][url=http://www.ganar-dinero-ya.com][img]http://www.ganar-dinero-ya.com/dinero.jpg[/img][/url]Te recomendamos entrar a [url=http://www.ganar-dinero-ya.com/]Ganar-dinero-ya.com[/url][url=http://www.ganar-dinero-ya.com][img]http://www.ganar-dinero-ya.com/dinero.jpg[/img][/url][/b]