12.7.07

NOVA DIRECCIÓ A ICV DE MATARÓ. EN SERGI MORALES PRESIDENT.


Aquesta nit l'Assemblea d'ICV de Mataró ha aprovat per unanimitat la nova composició de la seva direcció, després que s'encarregués una tasca d'elaboració i proposta d'aquesta a una Comissió Gestorade la seva organització. (que podeu visualitzar a la foto).
La nova Comissió Política d'ICV de Mataró engega amb il·lusió, amb força, i amb la unitat que dóna un equip que ha de liderar i coordinar un nova etapa que ha de ser molt profitosa per al partit, i sobretot per a la ciutat de Mataró.
Aquesta nova direcció es presenta cohesionada, paritària (32% de dones), amb una renovació important (52% de noves incoporacions respecte a la direcció anterior), representativa territorialment i amb membres de diferents àmbits temàtics del teixit associatiu i professional de la ciutat.
També aquesta assemblea ha escollit un nou president: en Sergi Morales.
El nou president d'ICV de Mataró, no és només una visualtizació d'una presidència de consens; és la millor proposta que ICV de Mataró podia presentar.
Malgrat tenir 28 anys, en Sergi Morales té una trajectoria important; i que ve de lluny, tant a ICV com en els diversos moviments socials, cooperatius, i del teixit social de la pluralitat diversa de la ciutat. Té la fortalesa de ser jove, encetar un projecte recolzat col·lectivament per a tota la organtizació, i poder posar en pràctica la seva capacitat de treball i de gestió.
És una aposta per al present i una aposta per al futur.
Podeu llegir la notícia de forma més extensa i veure la composició de la direcció clicant aquí

2 comentaris:

"tati-no logo" Soulbizarre ha dit...

sort mataronins verds i rojos: ens cal gent nova, gent amb ideologia, gent amb trajectòria social, projecte col·lectiu, un peu al carrer i un peu a les institucions, equilibrar i rellançar el projecte de l'esquerra verda i roja, des de baix i sumant sempre!
salut i revolta!

Tercera edad ha dit...

hola JORDI me ha gustado que salga SERGUIO yo pienso que es una persona honrada y con muchas ganas de hacer cosas para MATARÓ, hace muchos años que esta atrabajando por mataró lo que pasa es que si no sales en los medios eres anónimo ,lo que le pido es que tenga paciencia porque hay personas que van ha saco ha cargarse todo lo bueno que hay en las personas, los jóvenes también tienen ideas y algo que decir ala sociedad, un saludo ENCARNA