28.6.07

ROCAFONDA AMB LA LLEI DE BARRIS

Ahir ens vam anar a dormir amb la notícia que el Govern de la Generalitat de Catunya ha aprovat la concessió de 6,9 Milions d'€, mitjançant la convocatòria Llei de Barris, per al barri de Rocafonda i el Palau.

Fa ja molt de temps, que molts i moltes apuntaven que hi havia molt boira al darrera del Pla Integral de Rocafonda el Palau, i que costava d'arrencar tot una mica. Ara amb aquesta notícia, hom pot afirmar que La boria es destapa.

No es pot ocultar l'alegria, i no es pot negar que és una molt bona notícia; no només per l'aportació de recursos per a Rocafonda el Palau, i no només perquè l'Ajuntament es va comprometre a treballar aquestes propostes malgrat la convocatòria fos desfavorable.... sinó perquè s'està davant un repte important per a tots els actors, un repte de ciutat concretat a Rocafonda i el Palau, on es pot començar a treballar de valent per la cohesió de la ciutat, per la dignificació i signifcació de l'espai públic, per la millora de la qualitat de vida,supressió de barreres arquitectòniques, entre d'altres, i també per a que els veïns i veïnes siguin actors principals, treballin coordinats en els òrgans de participació i siguin motor de millora de la vida al barri.

Caldrà veure quins són els projectes que s'han finançat, i com es podrà fer per treballar els temes que la Generalitat no ha contemplat en el seu finançament.

Anem-hi de la mà, avancem en termes de cohesió i integració!


Podeu llegir altre posts relacionats amb el tema a: