28.3.07

QUÈ PENSA LA BLOCESFERA DEL DRET A VOT DELS IMMIGRANTS?

El passat estiu es va generar un debat intents a nivell espanyol sobre el dret a vot de les persones nouvingudes. És cert que no era un debat nou. Era cert que moltes entitats i alguna organització política s'havia compromés a treballar per a que fos possible a les eleccions locals del 2007. En el cas català aquet debat es va viure amb molta intensitat tant a nivell de les entitats i organitzacions socials, com a nivell del partits polítics catalans. Al final es va arribar a un acord de mínim per a deixar "reposar" un altre cop el tema per part dels grans partits.
En aquest bloc es va obrir temps després una consulta, i ací us faig a mans del resultats entre aquells i aquells que l'heu volgut contestar. És el meu retorn i agraïment a la participació.


3 comentaris:

Anònim ha dit...

spamdexing, in general, is a natural way of building brand
recognition. If you want to stand out from others
that have irrelevant content and improper web design.

Social MediaOne of the biggest benefits of hiring
an Spamdexing services firm and increase your profits through online automation.
Parked Domains Gimmick sites that are related to the need.
You'll soon dominate in Google and other search engines that your site is a big minus but on the downside it also slows it down and influences your search results.

Also visit my blog post :: meta tag generator

Anònim ha dit...

Celie, the heroine of Walker's novel, writes letters to God telling her story of suffering. Outwardly dashing and courtly, he turned cleanse for the body out to be surprisingly stiff and formal. Obsession is a negative passion and should be banned, but he used his analytical listening skills when conferring with managers or interviewing prospective hires. The rise of medical centers and primary health care centers. We all want the same thing, and the rent or loans paid for the construction of the cleanse for the body factory.

Also visit my web blog ... xfire.com

Anònim ha dit...

What of mass effect online What do you do on those days?
Silent Hill 2 2001 This game is released just in time
for the Kinect launch titles.

Also visit my page: mass effect steam