1.2.07

POST VALORACIÓ PRE-ELECTORAL, VIU

ELEMENTS PRE-ELECTORALS DE LES OPCIONS POLÍTIQUES.
S'apropen els comicis electorals locals. A la ciutat de Mataró hi ha diferents opcions polítiques, que des d'un mitjà o un altre, han expressat la seva intenció de presentar-se a aquesta comptesa per tal d'optar a poder tenir presència a la nova composició, poder posar en pràctica les polítiques que defensen o poder incidir en les diverses polítiques municipals.

Aquestes diferents opcions, expressada en tant que partit polític, ja han posat en marxa, o estan a punt de posar en marxa les seves organitzacions i tota la seva potencialitat per tal de poder preparar tot el treball que suposa presentar la seva opció.

Però, més enllà de fer una anàlisi de tot el que això suposa, o fer una anàlisi descriptiva de cada opció, tendències, ideologia, tipus d'organització... i més endavant elements que proposen en el seu programa electoral,- que ja coneixerem- el que ara es proposa és ser capaços d'identificar aquells punts forts, aquells elements a treballar, o aquells punts en contra que tenen associats, i aquells reptes que poden plantejar aquesta opció.

I més enllà que ho faci l'autor d'aquest blog, el que es va proposar la passada setmana, va ser que una sèrie de persones que segueixen de més o menys a prop la política municipal donessin elements a tenir en compte. (és cert que algun d’ells més o menys vinculat a alguna opció, però en la distància, i es va demanar des de la seva perspectiva)

Aquí teniu un recull dels que s’han relacionat, i resta obert, que el mateix lector del blog pugui afegir algun element de més. Això si, sempre que estigui identificat en el comentari, i des del respecte... per tal de ser capaços de disposar, identificar i relacionar aquest elements per a cada opció política, a nivell de tempus electoral de precampanya. (espero que es tingui clar el tema descriptiu i no s'enfadi ningú)

A veure si funciona:(heu de clicar a sobre. Si no s'obre, cliqueu aquí S'espandeix en una nova plana)

He retirat el tema de posar directament comentari a la fulla que vaig adjuntar, perquè donava algun error. Ho sento.


4 comentaris:

Anònim ha dit...

Està bé la descripció. Per part de ciutadans, se sap qui encapçalarà la llista?

ESTIMO ICV MALGRAT TOT ha dit...

ICV i EUIA han de fer una coalició estable i real encara que haguem d'anar plegats o separats al psiquiatre, ja n'hi ha prou de la batalleta que dira des de l'any 1981 i que les restes del titànic sembla que encara adoren...

ICV per la seva banda ha d'assumir que el vell i el nou sumen! i el tancat i l'obert sintetitzen! que no s'ha de desconfiar ni fer el buit a la gent nova i que la generositat és la base de les solidaritats mínimes.

ICV-EUIA i molts independents han de fer un harakiri que represent la formació d'una coalició amb un mínim comú denominador: pluralitat, insersió social, politica institucional i sentit d'espai polític.

La devallada segura a els eleccions municipals servirà per entendre el que significa la misèria política o la suma d'intersos personals, interesos dogmàtics a EUIA, batalletes, i altres coses.

la cara de vergonya la tindrem quan veiem que una opció totalment delirant com la CUP es converteix en la sintesi de la frustració col·lectiva.

Mataró sense ICV+EUIA és un mal assumpte.

La Cup és el simptoma del nostre fracàs.

Solució: caure derrotats i exigir el que mereix la familia ecosocialista i alternativa : una coalició àmplica, sumadora, creativa i arrelada a la ciutat:

PER UNA NOVA INICIATIVA
PER UNA COALICIÓ DE DEBÓ

VISCA ICV I EUIA
ATUREM EL DELIRI OPORTUNISTA DE LA CUP

PASSEM TOTS PLEGATS PER LA PEDRA I QUE NEIXI LA COALICIÓ ICV-EUIA QUE NECESSITEM, D'UNA VEGADA PER SEMPRE.

jordimerino ha dit...

Moltes gràcies pel teu punt de vista.


Jordi Merino

Anònim ha dit...

http://www.youtube.com/watch?v=CHTUaaNMziQ