31.10.06

ALLIBERAT EL COOPERANT ROBERTO VILADes d'aquest blog, expressar l'alegria per l'alliberant d'en Roberto Vila, coordinador de projectes de Assemblea de Cooperadors per la Pau a Palestina.
Al maig de 2005, una delegació del Fons Català de Cooperació vàrem participar en una missió d'observació electoral als comicis locals a Palestina. Allà vam aprofitar per visitar i conèixer de prop dels diversos projectes que portaven a terme l'Assemblea de Cooperador per la Pau juntament amb la Palestinian Red Crescent Society, i també els projectes de la Health world Comittee.
Vàrem coincidir amb en Roberto Vila que ens va mostrar els projectes i vam poder parlar molt sobre aquests i les problemàtiques i el repte que suposava treballar en una zona ocupada com Palestina. ( a la foto en Roberto Vila dialogant amb alguns companys a la banda oest del check point per accedir a Ramalla, al fons el Mur)
El dilluns ens assabentàvem als mitjans de comunicació de la zona que havia estat segrestat mentre anava amb una companya a visitar un projecte a Gaza. A les poques hores la notícia s'havia escampat a molt mitjans de comunicació internacional.
Per sort per a tots, després d'unes hores, el mitjans de comunicació anuniaven que havia estat alliberat i que el seu estat de salut era bo, i a més, ell mateix va fer declaracions per explicar que estava molt bé i es mostrava preocupat per l'angoixa que podien haver passar els seus companys cooperants i els seus amics i familiars de Galícia.
-----------------------------------------------------
El Consell Comarcal del Maresme, enguany contribueix a un dels projectes de l'Assemblea de Cooperador per la pau a Palestina, mireu aquí la notícia del projecte de cooperació .