21.7.06

FOTOS MATARÓ A FAVOR DE LA PAU AL PRÒXIM ORIENTSI US PLAU, TORNEM A DONAR UNA ALTRE OPORTUNITAT A LA PAU!!!!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats a la gent de la plataforma.

Miguel ha dit...

Tot i que la intencionalitat d'aquestes manifestacions és del tot lloable, penso que seria més encertat manifestar-nos per les víctimes innocents d'ambdos bàndols, i no només capficar-nos amb el tema de la "causa Palestina". De vegades des de l'esquerra ens costa molt poc adherir-nos a determinades causes sense posar-hi condicions, com si es tractés d'una pel·lícula de bons i dolents, i crec que és un error. I, tot i que està clara la diferència de forces entre l'Estat d'Israel i Hezbollà, aquests últims no llencen precisament pedres contra la població israeliana. Simplement volia compartir aquesta reflexió. Salut!

JORDI MERINO NOÉ ha dit...

Miguel, en aquesta pel·lícula no hi ni bons ni dolents, només hi ha víctimes, víctimes que sempre són els que més ganes tenen que tot això s'acabi i puguin viure en pau, amb prosperitat i tranquil·litat. I aquest són la immensa majoria de palestins que viuen sota la ferotge ocupació militar, els milers d'empressonats sense cap compte pendent, els desplaçats.... així com els ciutadans israelians que viuen prop dels territoris ocupats o els vilatans que pateixen la ira que engendra més ira.
Podríem parlar de desproporció, però l'important és que tot això s'aturi i que cadascú jugui el paper que li toca jugar, i deixar-se de defensar interessos geoestratègics, econòmics i de recursos....i volent-ho disfressar com un tema de cultures i religions.

Scripta Manent ha dit...

¡Ah sí!, claro, claro, todas las víctimas son igualmente víctimas, etc., por eso en la manifestación llevábais una bandera palestina gigante, claro, claro, y los palestinos quieren vivir en paz, por supuesto, por eso votan masivamente a Hamás, el partido de la paz, claro, cómo no habíamos caído, y por supuesto la feroz ocupación militar, qué hermosa expresión, aún recuerdo como en este mismo blog denunciabas acerbamente la feroz ocupación militar siria del Libano que duró hasta el año pasado, o quizá olvidaste hacerlo, sin duda un descuido sin mayor significación, porque tú eres una persona coherente de debó, of course, y no crees que sea un problema de cultura o de religiones, qué va, lo que pasa es que los israelís se quieren quedar con el sur del Líbano porque hay petróleo, aunque nadie lo sabe, sólo tú y el Mosad, qué cosas. Ahora bien: que Israel se retirara de Gaza y Gaza cayera en manos de Hamás, no te despierta ninguna idea; que se retirara del sur del Libano y el sur del Libano cayera en manos de Hezbolá, tampoco. ¿Para qué tener ideas, existiendo el erario público, el periódico de catalunya y tv3? ¡Ah, qué hermoso es pontificar con la conciencia tranquila de un auténtico altermundista! Así le va a este país.