21.7.06

EXERCICI D'AVUI: ENVIEM RECORDS ALS NENS LIBANESOS...
Un bon amic m'ha enviat unes imatges que segurament començaran a còrrer per la xarxa i per diaris.

Es tracta d’un grup de nens israelians que posen missatges en les bombes que estones després llençaran els soldats de la IDF que els estan mirant.
Més enllà de la innocència dels nens i nenes, que sempre tenen, i que són una esponja per absorbir informació en el procés de socialització, aquest tipus d’acte diu molt de determinats valors de la societats israeliana.
Com sempre s’ha dit, el factor por, i de l’agressió constant dels de fora, és palesa a tota la societat. Però en aquest cas, es pot veure com unes nenes estan escrivint uns missatges, on clarament es pot llegir paraules com “Des d’Israel”. Això indica que estan fent créixer a la generació futura amb totes aquestes intencions, i dubto, que aquestes nenes no saben que aquests objectes serveixen per matar persones.
També és lamentable la imatge dels soldats que se’ls miren com si fos la imatge més normal del món.
Fora interessant que algú ensenyés a la generació que puja, tant d’Israel, el Liban, Palestina... que les armes serveixen per matar, i que cal defugir d’aquesta pràctica tan estesa al pròxim Orient. Ja que aquestes nenes són un reflex de la seva societat i els valors que transmeten són de crueltat.
Per l’altra banda, els nens i nenes libanesos, o els nens i nenes palestins que són durament castigats, perseguits... també creixen amb un odi molt fort contra l’altre.

Com deia el correu que he rebut del meu amic palestí, els nens libanesos han rebut el missatge.

Please, stop the violence, Please give an oportunity to the peace!
THE VIOLENCE IS NOT THE WAY, FOR NOBODY! The child is the future, don't show this way.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Encara el PP continuarà defensant el movimient sionista desprès d'això? Aìxò també son "hilillos de pastelina" o "hilios de palestina". Què condemnim el atacs d'Israel per dignitat a la vida humana.

Tercera edad ha dit...

Hola JORDI me guata lo que escribes pero se pone la piel de gallina cada vez que entras en tu bolgg ya se que tu eres un gran defensor de los derecho humano, pero de vez en cuando podías poner alguna cosa de este país que nos alegre un poco vida
tu sabes muy bien hacer hacer , un saludo ENCARNA