25.1.06

EL SISTEMA ELECTORAL PALESTINOEl sistema electoral en Palestina divide el Parlamento en 132 escaños. 66 son escogidos por el sistema de representacion proporcional por todo el territorio, y los otros 66 son escogidos en función de un sistema territorial de los 11 distritos territoriales de Cisjordania i Gaza, que son proporcionales al volumen de población censada en cada distrito. En estas listas de distritos la ley electoral obliga la presencia de una mujer entre las tres primeros candidatos de cada lista, así como otra candidata entre los siguientes cuatro y cinco sucesivos. Esto, al igual que las elecciones locales, esta planteado a nivel legal para garantizar una mínima presencia femenina en el Parlamente que surja.
Al mismo tiempo esta ley plantea que de los 66 representates que surjan de las votaciones en los distritos aparezcan reservados 6 candidatos cristianos

Clicar aqui para seguir en vídeo las últimas noticias de hoy.

6 comentaris:

leanordalexander51405839 ha dit...

I read over your blog, and i found it inquisitive, you may find My Blog interesting. So please Click Here To Read My Blog

http://pennystockinvestment.blogspot.com

Estanislau Verdet ha dit...

Hola Jordi, soc l'Estanislau Verdet.

T'explico allò que em demanes.

per trobar-los i penjar-los ho faig tot al mateix lloc "Google videos" és un goggle de videos (evident, jeje) i un cop t'hi registres (és gratis nomes donar un correu) pots buscar videos per paraules clau, com el google. i els pots veure i els que vulguis penjar aquí, l'unic que has de fer és,, a la pantalla on els estaràs veient, al lateral hi ha un lloc on diu "to post this" o algo semblant, cliques i et surt una especie de codi que nomes l'has de copiar i enganxar a l'entrada on el vulguis posar. es facilissim i hi ha milions de videos.

Espero que s'hagi entès, ja que vaig amb una mica de presses.

Merci per la visita, fins aviat!

Estanislau Verdet ha dit...

per cert com m'has trobat?

Estanislau Verdet ha dit...

val,ja està, t'acabo de veure al blog del tati, i perdona, ja estic d'interrompre.

"tati-no logo" Soulbizarre ha dit...

un enllaç in extremis entre Merino i Verdet, a veure que en sortirà de la trobada entre un pessebrista roig i un cantautor lletgista!

JORDI MERINO NOÉ ha dit...

Gràcies estanislau.

Amic "tati-no logo" segurament una associació molt interessant, per descomptat.

Jordi