6.1.06

EL MÉSMATARO... MÉS PAPERMULLAT?


Quatre són els números que ha vist el carrer del mésmataró; quantre son les vegades que l'he hagut d'agafar del carrer per llegir-lo.
Una cosa està ben clara, el butlletí municipal de Mataró té un greu problema de distribució. Malgrat les vegades que s'ha comunicat que no arriba a alguns llocs, com és el meu cas, encara continua sense arribar-hi físicament. Tanmateix, pel carrer es donen, sovint, situacions com les de les fotos que s'adjunten. Això per descomptat, permet que els que no el rebem puguem afagar-ne algun que estigui en mínimes condicions de bona lectura.
Això és greu. Els grups de l'Ajuntament podran parlar molt de "voluntat de comunicar" i del "missatge"; però si no arriba al destinari...
Això, m'imagino que s'estarà treballant, ja que a tothom l'interessa que li arribi al màxim de persones. I són moltíssims els recursos que costa aquesta acció comunicativa per a que a sobre surti "rana".
Pel que fa al contingut crec que després d'una sèrie de números s'ha d'iniciar un debat sobre el butlletí municipal. Moltes són les coses que cal que es parli, i si, cal que es parlin ja que darrera d'un disseny acceptable i un format coherent amb la imatge corporativa de l'Ajuntament, hi ha textos que donen la sensació de ser poc treballats, fins i tot, amb ganes de voler explicar només algunes coses i en d'altres molt poques ganes de fer-ho. Això no és transparència i ganes de comunicar, en tot cas, és una altre cosa. Cal, també, treballar les editorials, que no es barregin temes -que si que es donen- i sobretot cal deixar de copiar el model de política "de pamfleteo", ja que aquesta és la sensació que es dona, de tots els grups municipals.
Segons la meva opinió, sí ara cal aquest debat, fer balanç dels diferents números, i escoltar una mica els destinataris/àries, ja que crec que ningú volem que el butlletí municipal acabi com el que jo vaig afagar per llegir avui:

1 comentari:

Marc Navarro ha dit...

doncs per tenri problemes amb akest post amb diversa gent, no et van deixar cap comentari.

Esta bastant bé la teva reflexió, però crec que et kedes curt.