7.12.05

LA DESINFORMACIÓ A LES PRIMÀRIES D'ICV DE MATARÓ.-

El passat dissabte l’Assemblea d’ Iniciativa per Catalunya Verds de Mataró va aprovar per unanimitat la normativa per al procés de consulta interna per a l’elecció del candidat o candidata, cap de llista, per a ICV per a les properes eleccions locals del 2007. Tanmateix es va provar el calendari de treball i d’activitats.

Com es pot entendre, aquesta assemblea és el punt de partida del procés de primàries, que segons la normativa que es va aprovar, a les quals es poden presentar totes els adherits o adherides d’ICV de Mataró, o sigui, tothom té dret a ser el cap de llista.

Aquest procés és un procés totalment obert, participat per tota la militància, i amics i amigues d’ICV i on es garanteix l’expressió de tots/es respecte a l’elecció del pròxim candidat o candidata. Això és així de clar, i així ho recull la normativa, per seguir la tradició que sempre ha fet ICV, com a partit compromès i d’esquerres en aquests temes.

Durant aquests dies, ens alguns mitjans de comunicació, han aparegut determinades posicions sobre aquest procés intern d’ICV, les quals són clàrament no certes. Aquestes, al meu entendre, són font de confusió i de desinformació, i el que fan és embrutar un procés que ni va començar. Crec que a tots/es els d’ICV el que els interessa és que estigui molt clar tot el procediment que és obert, coordinat, participat, lliure i que hi ha una normativa que ho regula. I això amb la transparència que sempre ha caracteritzat a la gent ICV de Mataró en aquests temes.

9 comentaris:

Ana ha dit...

Amb aixó d'internet, et troves amb sorpreses molt agradables. Gracies per venir el dissabte a la "expo" dels Saharauis.

zapateroesgafe ha dit...

Tu blog es bastante malo, paupérrimo diría yo. Da dolor de cabeza leer tanta basura. Te dedicaré una linda poesía. Desde tiempos remotos se tiene por verdadero: No existe la zorra verde ni el conejo culebrero, Nunca encontraras un cruce de avutarda con jilguero ni un ‘ÍOPUTA’ más grande que el gilipollas de Zapatero

JORDI MERINO NOÉ ha dit...

Ana,

L'exposició valia molt la pena, sobretot val molt més tota la feina que feu des de Sant LLuc per L'art i des d'ACAPS per ajudar a una gent que ens necessita ara més que mai.
Felicitats a vosaltres.

Zapateroesfe,

Sobre gustos.... tan fácil como no entrar y no perder tu tiempo. De tots modos veo que la poesía no és lo tuyo.... envíales a La Cope, allí lo dicen todo, creo, porque no pierdo el tiempo en oirla.

Salud.

Jordi

Miguel ha dit...

Tranqui Merino que este "Zapateroesgafe" creo que no es más que algún tipo de spam. El caso es que el mismo comentario lo he visto en algunas otras webs.

Alex simpatitzant ICV-EUIA ha dit...

cal cuidar molt la coalició amb euia, doncs, al marge de discrepar (cosa sana, tot sigui dit) el que tenim en comú és un espai sociopolitic de l'esquerra tranformadora totalment bàsic i necessari. Cal fer una reunió urgent amb euia-mataró i aclarir tot el que calgui, dedicar hores i paraules, fer de la nostra coalició un lloc d'encontre plural i legitimament de discrepancia: verds, rojosverds, rojos, gent molt variada. NO MEREIXEM BRONQUES. Cal refer i reactivar ICV-EUIA. No fallem més! entenem-nos i fem la gran esquerra que mataró necessita. Un esforç!!! tant com calgui!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Company Alex, si algú es creu la coalició, crec que és la de gent d'ICV
de Mataró. Des d'un prinicipi ha estat així, i s'han abocat un munt
d'esforços per a que així sigui per part de tothom.
Sobre la carta que s'ha publicat, penso que és una llàstima, perquè
el que fa és donar arguments a aquells i aquelles que volen fer mal. Jo
no ho hauria fet i hauria parlar cara cara, però aquesta és la meva
opinió. Perquè molts i moltes som les que volem treballar per millorar
aquest món, per a que sigui més solidari, just, benestant....
Altre cosa són aquells que el que volen és fer mal.( i són una minoria d'intre d'EUiA)

negus ha dit...

icv ha de resoldre això costi el que costi, és immoral que encara duri la bronca, reuniu-vos tantes vegades com sigui, val la pena extenuar-se per oferir una coalició com cal, amb ICV I EUIA en un sol cartell

Anònim ha dit...

em sembla company que t'equivoques...

això ja esta resolt, icv-euia és una coalició de caràcter nacional i amb gent com en Miralles es poden entendre...

la qüestió és que a Mataró hi ha dos grups diferents, els del PSUC viu que no han estat mai interessats en construïr i que s'estimen més la critica destructiva i el anar amb l'extrema esquerra de Mataró,

I els del PCC que tot i ser gent amb molt valor i dialogant, després de sentir-se abandonats pels de Barcelona i ultratjats per la gent d'abans, han decidit dedicar-se a altres coses...

Per tant situa el problema en el seu lloc, aquest és un conflicte intern d'EUiA que utilitza la coalició de Mataró per atacar a la serva direcció nacional!

Anònim ha dit...

Com sempre, l'esquerra enfrontada per temes més personals i de tarannà d'algunes persones que per la pròpia filosofia. La història es repeteix.
És una llàstima perquè el veritable beneficiat de tot això a la vostra ciutat és el PSC, que si alguna cosa està clara, és que no són d'esquerres, potser altre cosa.