17.12.05

BUSH, SINÒNIM D'ASSASSÍ, MENTIDER I ARA TAMBÉ TRAMPÓS.


Durant aquests darrers dies hem vist com es comença a visualitzar moltes de les coses que molts i moltes a nivell internacional i local ja es deia.
George W. Bush, un que juga a Gran Hermano, volia controlar fos com fos, tot si val. Primer el seu clan va apuntar a Palestina, després va ser Iraq i als anys Afaganistan. Ara torna a Iraq i tot apunta que la propera serà Iran....

Milions de persones varen dir que no volien una guerra, que hi havia altres formes de solucionar els conflictes. De fet, la guerra de l'Iraq es va portar a un conflicte polític una cosa que era òbvia, USA volia controlar els recursos energètics i fer geoestratègia al món Àrab. Les mentides de democràcia, de les armes de destrucció massiva, de les ganas de voler desenvolupar la zona..... Bush, i els sus compis Blair i Aznar... una colla de mentiders.
Aquests darrers dies hem vist com fins i tot el Senat dels USA, ha titllat a Bush de jugar a males arts controlant telèfons i vides privades de "patriotes americans. Tot si vol en aquest joc. També s'ha vist com molts d'aquests han dit que ja n'hi ha prou de tirar de pressupostos d'altres partides per jugar a la guerra.
Però el pinotxo Bush no assumeix, és la CIA que es va equivocar. I com el van malinformar, ara no es pot tirar endarrera.
La societat catalana que va ser tan activa contra el govern Bush i el Govern Aznar (poca diferència en les formes, com algú deia la gran diferència és que uns apuntaven i altres tiraven... deien) ha estat molt adormida durant els darrers dos anys. Però ara, els que es van mantenir actius, el temps els dona la raó. La guerra de l'Iraq va ser una enganyifa, un teatre, on va permetre assassinar i ultratjar centenar de milers de famílies iraquíes, per controlar un país que està altament enfrontat, tant o igual de pitjor que abans.
Amb tot això una cosa està clara, el senyor que es creu l'amo del món, és un CRIMINAL DE GUERRA, criminal per haver inflingit un sofriment a milers de civils i fins i tot a la seva pròpia població. Ha de rendir comptes al Tribunal Internacional de la Haya. La guerra a l'Iraq continua i s'ha d'aturar. S'han d'aturar les males arts dels USA i els seus socis a molts països del món.
Està a les nostres mans denunciar i continuar mobilitzant-nos.

SI US PLAU CONTINUEM CONFIANT EN LA PAU.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Muchas fueron las mentiras, sobretodo las de AZNAR y su MINISTRO DE DEFENSA TRILLO, que incluso mintieron sobre el FALSO arresto de los asesiones del guardia civil y los del centro de inteligencia.....
TAMBIÉN ERAN DEFENSORES DE LOS INTERESES ECONÓMICOS I MILITARES DE LOS EE.UU.

Pedro ha dit...

Les eleccions a l'Iraq han estat un èxit de participació. Crec que això almenys és positiu i se n'hauria de parlar, és un èxit que els sunites deixin de boicotejar la democràcia.

JORDI MERINO NOÉ ha dit...

Si Pedro, es un element positiu que almenys, una part de la tant desestructurada població iraquina, es cregui la democràcia i vulgui jugar-hi. Fora bo, que tothom confiés en aquest joc i les seves regles i s'avandonés altres tipus de pràctiques. EUA inclosa.